Over de Reporter

De Crodeon Reporter is een veelzijdige en waterdichte assistent op afstand waarmee u snel van start gaat om draadloos live te meten

Snel inzetbaar in tal van situaties

Industriële omgevingen

De Reporter is zeer geschikt voor gebruik in industriële omgevingen waar tijd altijd een belangrijke factor is. Het toestel is waterdicht en hoeft niet in een technische kast ingebouwd te worden. Dit maakt van de Reporter een eenvoudige en snel inzetbare oplossing, om zowel tijdelijk als permanent metingen uit te voeren.

Onderzoek en IoT-projecten

In een onderzoeksproject worden vaak zeer specifieke combinaties van sensoren ingezet om metingen uit te voeren. Ook "Internet of Things" projecten gaan vaak met exotische sensorcombinaties gepaard. De veelzijdigheid van de Reporter laat u toe om dergelijke uitdagingen met één toestel aan te pakken.

Outdoor toepassingen

Vanaf dag 1 werd de Reporter ontworpen om outdoor inzetbaar te zijn. Onder meer het waterdichte ontwerp, de interne GPRS-module en de mogelijkheid om te werken op zonne-energie dragen bij aan dit gemak. Bijgevolg is het toestel uiterst geschikt voor gebruik in de land- en tuinbouw, veeteelt en milieugerelateerde projecten.

Belangrijkste kenmerken van de Reporter

Live metingen

De Reporter staat bekend om zijn real-time metingen. Dit betekent dat u op elk moment via het Crodeon Dashboard de laatste meetwaarden kunt aflezen. U kiest zelf het meetinterval (min. 30 sec – max. 1 dag) en de Reporter stuurt elke meting meteen naar de cloud.

Eenvoudige installatie

Het installeren van een Crodeon Reporter is slechts enkele minuten werk. Behalve de montage hoeft u niets te doen. Het toestel is meteen online en klaar om te rapporteren. De werking wordt permanent door Crodeon opgevolgd.

SMS-alarmering

Ontvang een melding per SMS als bepaalde meetwaarden uw ingestelde limiet overschreden hebben. De SMS zelf bevat nuttige info over de laatste meting. Het instellen van de limieten doet u gewoon via het Crodeon Dashboard.

Batterij aan boord

De Reporter heeft een batterij aan boord om te blijven rapporteren als de stroom uitvalt. Voor plaatsen waar geen netstroom beschikbaar is, kan de Reporter met een zonnepaneel geleverd worden.

Crodeon Reporter

Veelzijdig, remote, nauwkeurig, real-time, betrouwbaar, totaaloplossing, zorgeloos, mobiel, meteen inzetbaar, degelijk, made in Belgium

Cloud API beschikbaar

Crodeon voorziet een cloud API die u toelaat om alle data uit het dashboard extern aan te spreken. Via deze weg wordt de integratie met uw eigen applicatie mogelijk. Op elk moment blijven de meetgegevens aanwezig en beschikbaar op de servers van Crodeon. U hoeft dus zelf geen opslag van data te voorzien.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de API.

Realiseer ook uw project met de Crodeon Reporter

Zoek een verdeler in de buurt of neem contact op voor meer informatie.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.